luni, 29 septembrie 2014

Dragostea începe cu un parfum


Se trezii somnoroasă, pipăind patul în căutarea lui. Uitase  că iubitul ei plecase azi mai devreme la serviciu. Parfumul lui rămăsese impregnat între cearceafurile fine, iar Mariei parcă nu îi venea să creadă că el nu mai e în pat. Parfumul lui avea o anumită savoare, un amestesc de mosc, vanilie cu ceva fructat, aroma lui era ca obsesie pentru ea.Simţea că nu poate trăi fără el. De fapt parfumul lui chiar aşa se numea, Obsession de la Calvin Klein


Ori de câte ori simţea acest parfum în oraş, pe stradă, în supermarket, întorcea capul şi îl căuta pe Tavi cu privirea. TAVI era sinonim cu parfumul, parfumul era Tavi.

Erau căsătoriţi de 4 ani, ce ciudat se zice că dragostea nu durează mai mult de 3 ani, dragostea lor însă părea să iasă din tipare.Când s-au cunoscut, Tavi folosea acelaşi parfum. Era constant în tot ceea ce făcea, iar acest lucru era unul dintre lucrurile pe care le iubea la el.
Maria era curioasă să ştie ce parfum foloseşte şi de unde le comanda.Într-un oraş mic era greu să găseşti un magazin cu parfumuri originale, de fapt aproape imposibil.

La vreo 3 luni de când se cunoscuseră, Maria se trezii cu un cadou de la Tavi, nu era vreo zi specială, dar Tavi vroia să-i mulţumească într-un fel pentru bucuria pe care o simţea alături de această femeie.Maria deschise cutia şi înăuntru dădu de un parfum Nina Ricci.De la prima pulverizare se îndrăgosti de acest parfum, la fel cum din prima clipă se îndrăgostise de acest bărbat timid, dar atât de galant. Peste vreo 6 luni, erau deja căsătoriţi, nu aveau nevoie de mai mult timp să se cunoască simţeau că sunt făcuţi unul pentru celălalt.La fel şi cele două parfumuri pe care le foloseau constant de atunci era parcă create pe sufletul lor.



Maria comanda de ani buni parfumurile online de pe acest site, iar pentru că se apropria aniversarea căsătoriei lor, pe site dădu de o ofertă de nerefuzat.

Orice parfum spune o poveste, parfumurile lor şopteau despre dragostea lor, de aceea nici nu puteau renunţa la ele, cum ar fi putut să renunţe la simbolul iubirii lor?

Care e povestea parfumului vostru?


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...