marți, 11 august 2015

Geamul tripan-solutia pentru un ideal energetic si fonic

Liniștea este esențială în viața fiecărui om, deoarece ne creează confortul psihic de care avem nevoie pentru a face față provocărilor de zi cu zi.

Liniștea pornește din suflet și se vede pe chipul nostru, dar ce te faci când deși în inima ta e un ocean de liniște, vecinii gălăgioși îți dau peste cap întregul zen? Sau când vrei să dormi și nu poți pentru că auzi ce vorbesc vecinii în fața blocului, deși tu stai la un etaj superior? 

Cunoaștem cu toții pe acei vecini care atunci când ti-e lumea mai dragă, dau drumul la muzică sau vorbesc tare. Mi-am dat seama și eu de acest aspect, mai ales că din când în când,vecinii mei mai dau drumul la muzică în week-end. Încă nu am termopane la terasă, din varii motive, și stiu  că soluția la vecinii gălăgioși sunt geamurile termopane

Nu vreau să las acest lucru la întâmplare, nu vreau orice tip de geam termopan, căci îmi doresc calitate, deoarece prefer să investesc în lucruri bune și durabile.

În primul rând nu îmi doresc clasicul alb la ferestre, ci o tamplarie pvc cu aspect de lemn, foarte ușor de întreținut și de calitate.Poți alege dintr-o paletă variată de culori, dar mi se pare cel mai ok cel care imită lemnul.



În al doilea rând atunci când alegi un geam termopan, este legat de grosimea sticlei de termopan. Pe klador.ro veți găsi multe tipuri de geam adaptate propriilor nevoi și dorințe.
Pe site, am aflat și de geamul tripan, tot un fel de geam de termopan, dar care oferă mai multă căldură și totodată o mai bună izolare fonică.Geamul tripan are 3 foli de sticlă, spre deosebire de geamul termopan care are doar 2 și astfel în casă se va crea  un adevărat ideal energetic.

După aceste mici cercetări, pot spune că geamul tripan:

-reduce costurile de energie, pe timp de iarnă veți plăti mai puțin la încălzire cu până la 40%, deoarece geamurile termopane etanșează foarte bine și nu permit pierderile de căldură.

-izolează fonic foarte bine, și nu veți mai auzi zgomotele deranjante de afară-ADIO, MANELE ascultate de vecini noaptea tarziu în fața blocului :))

-se curăță foarte ușor, spre deosebire de geamurile clasice.

-vara este mult mai răcoare, deoarece geamul reduce simțitor transferul de căldură în interiorul casei.


Acestea fiind spuse, o să mai pun ceva bani la ciorapi și o să îmi pun termopane tripane, nu de alta, dar chiar vreau să reduc costurile de încălzire iarna, să am liniște și răcoare pe timp de vară. 

Cine nu își doreste un ideal energetic și fonic în propria casă? :)





3 comentarii :

  1. Daca nu as avea termopane as auzi toata larma copiilor. Interesant acest site.

    RăspundețiȘtergere
  2. De geamul tripan nu am auzit pana acum, termopanele sunt mai mult decat necesare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Succes cu geamurile, alege ceva de calitate, merita!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...