duminică, 13 decembrie 2015

Idei de cadouri pentru femei in prag de Craciun


Santa Claus is coming to town..Ei, da, mai e puțin și Moș Crăciun va veni.Ați fost cu(minți)?

Dacă nu ați fost cumințele, dragele mele, vă recomand un cadou pentru fetele rele. 
Știți voi, fetele cuminti ajung in rai, iar fetele rele ajung unde vor ele, așa că poftiți la un costum de Crăciuniță.

Ce poate fi mai incitant într-o noapte în doi decât un costum sexy? O să spuneți: ,,Oare contează cu ce ești îmbrăcată, când bărbații admiră doar frumusețea trupului tău golaș? Contează, cum să nu conteze, mai ales că după ani de relație se așterne monotonia. Să nu uităm că bărbații iubesc cu ochii,iar vizualul contează mult mai mult pentru urmașii lui Adam decât pentru noi, femeile. Nu degeaba se spune că femeile iubesc cu sufletul, bărbații cu ochii :)

Mie îmi place mult acest costum, așa că Iubi vezi să vorbești cu Moșul ca să mi-l aducă.
Costum de Craciunita Santababe babydoll

 La începutul relației, cred că orice femeie se prezintă ireproșabil,machiaj impecabil,hăinuțe sexy,iar după o perioadă uităm să mai fim feminine, uneori din comoditate, alteori din obișnuință. Îmi amintesc un film de comedie, în care eroina după ce petrece prima noapte cu el, a doua zi de dimineață înainte să se trezească el, se rujează, se machiază, se aranjează și se așează lângă el în pat, ca și cum doar atunci s-ar fi trezit din pat asemenea prințesei din pădurea adormită. 

La începutul relației, suntem toate frumoasele din pădurea adormită, apoi devenim oarecum plictisite și monotone. Intervin copiii, menajul zilnic, problemele de la serviciu, stresul și uităm să ne mai acordăm atenție, uităm că pe lângă mame și soții, suntem și femei.

De aceea, anul acesta vă propun un cadou special de Crăciun care va fi o încântare și pentru tine și pentru iubitul tău:o lenjerie sexy. Cum să nu își dorească iubitul tău să te vadă într-o lenjerie incitantă după ce toată ziua te-a văzut în treningul acela lăbărțat și plicticos și șosetele acelea roz cu picățele :)) ?? Cum să nu fie în al nouălea cer, când vede că tu te gândești la cum să aduci un plus de savoare în doi? Fetelor dragi, nu e nevoie de luna de pe cer pentru o noapte în doi, ci doar de o scânteie care să ațâte focul de mult uitat.

Dacă vi se pare prea mult un costum de Crăciuniță, puteți alege o lenjerie intimă care să vă pună în valoare feminitatea,stilul și care să vă dea curajul să vă îndepliniți fanteziile alături de bărbatul mult iubit.

Vă aduceți aminte versurile dintr-un cântec pe care îl auzeam pe la TV? De crăciun, fii mai bun...tra. la.la,la?

Închei postarea cu o variantă mai altfel a acelui cântec(puțin trasă de păr):


,,De Crăciun, fii mai sexy
Fii adevărată. 
Spune da, nu spune Nu
La o fantezie nouă.
De Anul nou fa-ti un cadou, fii originală
Si comandă un costum de Crăciuniță.
De pe just4girls.ro''





Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...