marți, 22 decembrie 2015

O floare nu se demodează niciodată

Suntem în plin sezon al cumpărăturilor, a cadourilor pentru cei dragi, luna Decembrie fiind perioada din an în care bucuria de a dărui și de a primi este de neprețuit.


Privind la evoluția cadourilor, îmi dau seama că o dată cu timpurile și pretențiile noastre au crescut. Nu ne mai dorim cadouri simple, ci gadgeturi de ultimă generație sau excursii exotice, care de multe ori ne sărăcesc buzunarele. 

Am realizat de-a lungul timpului că sunt unele cadouri care nu se demodează niciodată și sunt mereu la îndemână și de efect. Florile, de exemplu, sunt cel mai simplu mod de a arăta cuiva afecțiunea ta, fiind un cadou interesant, destul de apreciat de majoritatea doamnelor. Poate sunt eu mai sentimentală, dar un buchet de flori poate fi cheia pentru a deschide uși și inimi, mai ales dacă este oferit din suflet.

Desigur, florile mai nou se vând și ele online, florăriile online fiind afaceri destul de profitabile mai ales în ultimii ani, când încrederea românilor de a cumpăra online a crescut.  Adaptată societății moderne aflată mereu în schimbare cu oameni care nu mai au timp de cumpărături în supermarket-uri și apelează tot mai des la shopping-ul online, o florărie online este o alegere firească a multor oameni iubitori de frumos.

De ce aș alege o florărie online?

1. Timpul este prețios pentru mine, de aceea nu am timp să merg în oraș pentru a cumpăra ceea ce am nevoie, astfel că o florărie online este răspunsul pentru oamenii mereu ocupați.

2. Pot face o surpriză celor dragi mie cu un simplu telefon. Intru online, aleg aranjamentul floral dorit, plătesc cu cardul, iar floarea ajunge simplu și rapid acolo unde trebuie.

3. Prețurile sunt la fel ca și în florăriile tradiționale, însă faptul că eu câștig timp, e un mare atuu pentru mine.


Floridelux.ro este o florărie online care îți poate fi cel mai bun partener atunci când vrei să alegi un cadou simplu, elegant, care nu se demodează niciodată. 

 În prag de sărbători poți alege să faci cadou sau chiar să cumperi pentru tine un aranjament de Crăciun, cu brad proaspăt, care miroase a portocale și scorțișoară sau poți trimite un superb aranjament floral.






O florărie online nu este doar o florărie, ea vă aduce petale de viață, fiind mereu alături de voi, fie că vorbim despre momente vesele sau triste. 

Dacă v-am făcut curioși puteți intra și voi pe blogul Petale de viață


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...