miercuri, 23 martie 2016

Cu porția de freon,mașina noastră e gata de drum

După o pauză binemeritată dată mașinii pe timpul iernii, din motive tehnice, ne-am hotărât să mai dăm o șansă mașinii noastre și să o punem la punct din toate punctele de vedere. Nu e ea foarte veche, dar iată că după o iarnă de tras pe dreapta,  se încăpățânează să pornească spre mirarea tuturor, mai ales a soțului care îi pregătise locul de vechi la dezmembrări.
Dar eu, nu și nu, că mă leagă multe amintiri legate de această mașină, că e prima noastră mașină, cum să o dăm și tot așa am ținut-o.... Cum aș putea să uit prima zi, când m-am urcat în ea, și în loc să dau cu spatele am dat în față și am intrat într-un tufiș? Nimeni nu a fost rănit, doar tufișul un pic ciufulit.

Cum să uit zilele frumoase când plecam la drum, către țară, și mergeam atât de încet că toate mașinile mă claxonau?  Păi eu vroiam să admir Dunărea, să mă relaxez, să cânt în timp ce conduc, și tot așa, ce știau ei? Cum să uit zilele în care mă oprea Poliția Rutieră și îmi cereau să le arăt stingător, trusa, roata de rezervă etc, de parcă eu aș fi fost mecanic să schimb roata și nu știu cum prin minune scăpam fără amendă? Cum să uit ziua în care era să iau foc în timp ce mai aveam vreo 10 km până acasă, căci de la aerul condiționat ieșea fum??

Amintirile legate de Fordulețul meu sunt multe, de aceea am stabilit cu soțul meu (desigur după ce l-am bătut la cap îndelung)să reparăm micile defecțiuni. Desigur, printre problemele detectate a fost și aerul condiționat, daaaaa, când dădeam drumul la aer, ai fi zis că cineva ar fi uitat mâncare în mașină acum ceva vreme.

 -Iubi, ce miroase în mașina asta?
- Cred că sunt ceva probleme la freon. îmi spune el pe un ton îngrijorat.

A încercat el să o repare, a meșterit pe la ea, dar într-un final a renunțat la idee și a apelat la serviciile de reincarcare freon ca să repare problema mirosului mirositor din mașină. Nici nu a fost scump acest freon auto, așă că slavă Domnului în mașina noastră miroase din nou a primăvară. Nu a fost nevoie decât de 30 minute pentru reîncarcare freon, în plus s-a realizat și o igienizare a instalației.



,,O igienizare aer conditionat auto costă doar 49 lei pe www.freon-auto.ro ceea ce e foarte bine, voi mai apela la ei pe viitor,  îmi spune Iubitul meu mândru că a făcut treabă bună și la preț și mai bun. Îi recomandă experiența de 10 ani, încheie el mulțumit''
FreonAuto
Nu mă pricep eu la mașini, dar mai bine apelezi la adevărații profesioniști pentru a rezolva o problema. Dai un ban, dar știi că face, în plus ca și la oameni, când ești bolnav te duci la un medic specialist, de aceea și mașina are nevoie de doctorul potrivit pentru toate problemele ei. Ai probleme cu aerul condiționat și vrei o curățare miros, atunci du-te la ,,doctorul freon'' , ai probleme cu instalația electrică du-te la un ,,doctor electrician''. E simplu, nu, și la îndemână? Dacă nu știați este necesară periodic o revizie a instalației de climatizare, deoarece aici se adună bacterii, iar dacă instalația de răcire nu mai merge, nu ai cum să scapi de mirosurile nedorite.

Mulțumită specialiștilor de la freon-auto.ro mașina și-a luat porția de freon și iată că aerul condiționat funcționează ireproșabil și da, chiar miroase bine, miroase a primăvară, a plimbări în oraș, a descoperiri alături de piciul meu, a Dunăre, a mare și a n lucruri care nouă ne fac plăcere. 

Acum că s-a făcut primăvara, putem pleca în drumeții de week-end, fără să avem grija aerului condiționat și putem construi amintiri de neuitat. 


* O idee marca Spring SuperBlog 2016



Un comentariu :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...