duminică, 10 aprilie 2016

Eastcom-huse pentru telefonul tău

Nu îmi imaginez viața fără soțul și băiețelul meu. Familia este centrul universului meu și fără ei, aș fi incompletă. Într-o lume alertă, plină de stres, și suprapopulată de tehnologie, acasă îmi regăsesc liniștea. Este locul în care mă simt EU, cu adevărat. 


Îmi place să îmi răsfăț iubiții mei cu mâncăruri alese, mereu le pregătesc câte ceva deosebit, de dulciuri nu mai zic, cred că orice mămică devotată face asta pentru cei dragi. Ne protejăm familia și am da orice ca ei să fie bine.

Desigur, dacă nu îmi imaginez viața fără familia mea, viața mea nu ar avea farmec dacă nu aș avea acces la internet. Sunt dependentă de net și implicit de accesoriile aferente: telefon și laptop.  Acestea sunt vremurile în care smartphone-ul face parte din noi și ne îmbunătățeste viața. Smartphone-ul este cel care mă însoțește toată ziua, care îmi permite să trimit mailuri, să fiu în contact cu cititorii blogului meu, să răspund și să scriu diferite comentarii pe bloguri. Chiar este un gadget util, fără de care cred că mulți oameni nu ar putea trăi. Dă dependență, acesta e un lucru cert. Trăim vremuri nebune, în care punem pe primul loc lucrurile și mai puțin familia, sunt de părere că familia e pe primul loc tot timpul.

Au fost momente în care din grabă, am mai scăpat smartphone-ul pe jos, și apoi am stat cu inima cât un purice să văd dacă mai pornește, dacă ecranul nu a pățit nimic. Chiar dacă ele sunt din materiale rezistente, chiar și un smartphone are nevoie de protecție suplimentară. Pe eastcom am găsit multe huse interesante.

Astfel că m-am gândit la o husă Ringke Fusion  pentru Samsung Galaxy S7. Husa este transparentă, cu margini din TPU moale și în spate din policarbonat dur perfect transparent. Îmi place că este transparent astfel că designul telefonului nu este ascuns de o folie. Husa este tratată antistatic pentru a nu permite prafului să adere. Chiar îmi place această husă Ringke Fusion.


Husa Samsung Galaxy S7 Ringke FUSION CRYSTAL VIEW TRANSPARENT + BONUS folie protectie display


Voi mai cumpăra o astfel de husă de telefon și pentru soțul meu, știu că tot a căutat o husă pentru telefonul lui și nu a găsit ceea ce își dorea. Pe eastcom.ro ai de unde alege dintre atâtea huse telefon.

eastcom.ro

Viața se schimbă, totul e într-o continuă evoluție, dar un lucru rămâne neschimbat: începem și sfârșim în familie. Timpul petrecut în familie nu poate fi egalat de nicio evoluție a tehnologiei. 





Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...