vineri, 22 aprilie 2016

Sistemul All in One-ajutorul de nădejde al unui blogger

Să fii blogger e lucru mare. E o muncă continuă pentru a fi mereu la înălțimea cerințelor cititorilor tăi. Fără muncă nu aș fi ajuns aici, într-o etapă a vieții mele în care sunt implicată în multe proiecte de tot felul. Succesul vine în timp, și pot spune că nu sunt un blogger cunoscut, mai am multe de învățat, de schimbat, de evoluat. E foarte greu să spui: sunt un blogger de succes, căci în acest domeniu, lucrurile sunt oarecum relative.


DE CE AI NEVOIE PENTRU A FI UN BLOGGER?

- de multă inspirație și creativitate. Sunt și momente când parcă imaginația te părăsește, de aceea din când în când ia o pauză.

- timp liber. Nu poți fii blogger dacă nu interacționezi cu cititorii tăi, dacă nu îți promovezi munca, sau scrii un articol o dată la o lună.

- desigur, ai nevoie de un laptop și de internet, eventual de o cameră foto și un telefon performant.

XPS 2720; Intel Core i5-4440S, 2800 MHz; 8 GB RAM; 1000 GB HDD; Intel HD Graphics 4600; nVIDIA GeForce GT 750M; DVDRW; All in One; touchscreen

Dacă nu ești fan laptopuri, poți alege un sistem All in One în acest fel economisești spațiu, iar performanța sistemului este mult ridicată față de tablete sau laptopuri. Aceste sisteme sunt moderne, așa că adio unități mari și multe fire alandala prin casă. 

Mi-ar plăcea și mie un sistem all in one așa că o să vă spun motivele pentru care aș alege un all in one:

1. ECONOMISIREA SPAȚIUL- dispare unitatea centrală, toate componenentele unui calculator sunt incorporate în monitor.

2.  TABLETA ȘI CALCULATOR ALL IN ONE- ai și tabletă și calculator într-un singur device.

3.  TELEVIZORUL POATE FI ÎNLOCUIT CU SUCCES de acest sistem și puteți urmări emisiunile preferate la o rezoluție FULL HD.

4.  PERFORMANȚĂ - procesorul Intel Quad Core din a treia generație, sistemul de operare Windows 9 Pro, și cei 16 GB de memorie DDR3 te vor ajuta să duci la bun sfârșit orice proiect important. 

5. PREȚUL ACCESIBIL.

Acestea fiind spuse, mi-a plăcut sistemul All in one de pe pcmadd.com Aio Dell care este și la un preț foarte bun de 1600 ron. 

Prețul este asemănător cu un laptop, însă un astfel de sistem îți oferă pe lângă performanță și funcții multiple, și un spațiu suficient de stocare a tuturor datelor tale. Un astfel de sistem este ajutorul de nădejde ale oricărui blogger. Îți este alături atunci când lucrezi la articolele tale, printr-un procesor performant și o memorie de până la 16 GB, îți oferă o navigare fluidă și rapidă. În plus, poți stoca nenumărate fotografii și articole. 


Timpurile se schimbă, iar tu ca, blogger trebuie să ții pasul cu toate schimbările care îți pot îmbunătăți munca. 
Un astfel de sistem vine în sprijinul celor care muncesc mult cu ajutorul calculatorului, fiind un gadget performant adaptat timpurilor moderne.



Un comentariu :

  1. Am mai auzit de acest sistem all in one desi, de abia acum :). Clar sunt in urma cu noutatile ....hahahah
    Corect spus: trebuie sa ai timp la dispozitie daca vrei sa iti faci blog. Personal, nu as putea acum (sincer nici nu stiu ce ar trebui sa fac....:) )mai ales ca plec pe la 8.30 si ajung in jur de 6 seara acasa iar sambata mai lucrez.... Dar fiecare cu ce poate si cum poate
    Important este sa faci un lucru de calitate si nu doar de ...chestie

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...