miercuri, 24 august 2016

Când dragostea are nevoie de un refresh

Timpul trece repede atunci când iubești, iar orele devin secunde în brațele celui drag. Absența deseori este pricipalul mijloc prin care poți testa valoarea inegală a timpului, orele par a fi zile atunci când nu ești aproape de cel iubit.

Erau împreună de ani buni, doar că în ultima vreme distanța sufletească dintre ei doi era cu mult mai mare decât cea fizică. Relația lor ajunsese într-un punct în care deși știau ce îi frământă evitau să vorbească despre asta, de teama că vor ajunge într-un alt punct din care nu se mai puteau întoarce. Le era frică să nu se piardă unul pe celălalt, le era teamă că o discuție greșită ar putea distruge tot ce construiseră în ultimii 10 ani de zile. Și uite așa intervenea tăcerea și frustrarea.


Poate nu mă mai iubește își spunea ea, poate nu îl mai atrag, poate s-a săturat de mine erau gândurile care o bântuiau pe Maria. Poate era timpul să schimbe ceva, dar ce?

Lui Mihai îi era jenă să vorbească despre ceea ce se întâmpla între ei doi, simțea că ceva se întâmpla și nu știa ce. Probabil stresul din ultima perioadă, orele petrecute peste program îl făceau să se simtă astfel. Era mai tot timpul obosit și fără chef. Vorbise totuși cu un prieten și îi recomandase un loc în care și el regăsise cheia pentru a înlătura monotonia din relația sa. Nu e o rușine să apelezi la un sex shop atunci când crezi că e cazul să dai un refresh relației tale. Ba chiar e absolut normal să încerci soluții pentru a înflăcăra o relație. 

E mai ușor să repari decât să pierzi ceea ce ai construit cu cineva în ani de relație.

Mihai era încrezător că face alegerea corectă, ba chiar găsise soluția la problema pe care il bântuia de ceva vreme..ejaculare precoce

Lucrurile sunt mult mai simple decât credem, atunci când încercăm să găsim soluții în loc să ne plafonăm la gândul că ele vor trece de la sine. Problemele nu trec dacă noi nu le înlăturăm, și nu suntem conștienți că ele există și nu au ce căuta într-o relație în care încă mai există iubire.

Relația Mariei cu Mihai era din nou la fel ca acum 10 ani, pentru că dragostea are uneori nevoie de mici ajutoare pentru a o înflăcăra. Da, uneori e nevoie de un refresh chiar și în dragoste :)

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...