vineri, 27 ianuarie 2017

Cizme inalte peste genunchi pentru tinute hot in sezonul rece


Din nou, cizmele inalte si foarte inalte revin in trenduri in acest sezon, fiind o alternativa la bocanci si ghete. Daca preferi adesea sa imbraci o pereche de blugi mai degraba decat sa porti fuste sau rochii, ar fi bine sa alegi un model potrivit de cizme! 

Ce avantaje ofera anvelopa sport de la Continental pe timp de vara

Anvelopa  proiectata de Continental, ContiSportContact5, a fost clasificata de catre unele din cele mai reprezentative autoritati in domeniul auto, precum publicatia germana Autozeitung, ca fiind “de departe cea mai buna” dintre modelele destinate echiparii pe timp de vara care au participat la testarile intreprinse in sezonul 2016. In urma celor nu mai putin de 13 teste diferite, noile cauciucuri ContiSportContact 5 s-au clasat pe primul loc. In continuare, vom realiza o scurta trecere in revista a modului cum s-au desfasurat aceste testari.

Modelul lansat de Continental a concurat cu cateva modele de anvelope de buget provenite de la producatori asiatici, dar si din Europa si SUA. Cu ocazia testului efectuat in Hanovra, in februarie anul trecut, specialistii au testat dimensiunea 225/45 R 17, cea mai populara pentru autoturismele compacte sau din gama medie.

Conform descrierilor realizate de jurnalistii prezenti, noul model de anvelope vara ContiSportContact 5 s-a evidentiat printr-un comportament exemplar, dovedind “directie receptive, aderenta excelenta, extrem de sigura”. 


Continental reprezinta unul dintre cei mai renumiti producatori de anvelope pentru automobile si camionete, situandu-se pe locul patru mondial in sectoarele comerciale de dotari originale. Orientandu-va dupa recomandarile specialistilor in domeniu, aveti toate motivele sa optati pentru anvelope de vara premium, mai ales pentru echiparea masinilor sport, evitand sa montati anvelope de buget care detin slabe performante si nu va vor furniza proprietatile dorite la rularea cu viteza si nu sunt atat de sigure in conditii de viteza sau carosabil umed, pe vreme ploioasa. 

Nude sau in nuante puternice? Tendinte in manichiura 2017

Indiferent daca aveti unghii false sau naturale, manichiura trebuie mereu sa aiba un aspect cat mai ingrijit si sa fie realizata in conditii igienice. 

Folia anticondens Acovent – solutia cea mai buna pentru termoizolatia acoperisului

Multi proprietari de case, in necunostinta de cauza, nu acorda prioritate proiectului de acoperis pentru constructii noi sau in curs de renovare. 

Poate intretinerea neadecvata a aerului conditionat sa afecteze sanatatea?

Confortul caminului, biroului de lucru sau din alte spatii poate fi intregit cu ajutorul diverselor solutie de climatizare disponibile pe piata.

sâmbătă, 14 ianuarie 2017

miercuri, 4 ianuarie 2017

Make a change in your wardrobe with StyleWe


Hello, my dear ladies! It is a new year, a new beginning to start over. I read that 2017 will be a good year for everybody, that is why I have great expectation.

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...