vineri, 25 decembrie 2015

Fii Moș Crăciun pentru Cristian




Este o zi sfântă, ziua în care ar trebui să fim mai buni și să dăm dovadă că minunile există pe pământ. Îmi place să cred că oamenii încă nu și-au pierdut umanitatea și că păstrăm în suflet sentimente frumoase.


Este o zi frumoasă, ziua când la milioane de copii, Moșul a venit încărcat cu daruri. Îmi place să cred în Moș Crăciun și cred că nu ești prea mare sau prea mic pentru a crede încă îl el. Cristian este unul dintre copiii care încă mai crede în Moșul. El nu își dorește telefoane sofisticate sau laptopuri de ultimă generație, ci doar o șansă la viață. El are 15 ani și suferă de o formă gravă de cancer care îi amenință viața. El a suferit o intervenție în Turcia, dar mai are nevoie de multe ședințe de chimioterapie care costă 10.000 euro ședința. Costurile sunt uriașe pentru familia care a vândut totul pentru a-i salva viața, de aceea putem fi ajutoarele lui Moș Crăciun.

Sunt și eu mamă și nu aș vrea să îmi imaginez lupta părinților lui Cristian și în același timp durerea și neputința lor. De aceea, consider că putem face ceva pentru Cristian, că putem să îi readucem speranța lui și familiei sale.

Puteți să îl ajutați cu un simplu sms la 8832 cu textul Cristian, valabil din 15 decembrie. Prin acest sms donezi doi euro, care nu înseamnă mult, dar cu siguranță orice ajutor contează.  În aceste zile sfinte, putem da dovadă că suntem mai buni și îl putem ajuta pe Moș să-i împlinească dorința lui Cristian.

Punând mână de la mână, unindu-ne sufletele vom putea face ceva pentru Cristian.
Asociația ,,Salvează o inimă'' vrea să îl ajute pe Cristian Filip, de aceea puteți citi mai multe despre cazul lui chiar aici
 NU UITAȚI- DONAȚI 2 EURO PRIN SMS LA 8832 cu textul Cristian!



Un comentariu :

  1. Crăciun fericit,Ella!
    Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi în suflet să îți aducă împlinire, iubire si fericire.
    Sărbători fericite!
    Te pup și îmbrățișez cu drag!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...